mandag 24. juni 2013

Plommekart på treet mitt

 Jeg trodde jeg bare skulle få blomster på plommetreet mitt (opal) i år. Jeg kjøpte det jo ifjor, så leste meg til at det kunne ta noe tid før det kom plommer på det, men her har det kommet plommekart da! Får håpe på at de blir til noe frukt nå :)

lørdag 22. juni 2013

Rhododendron sin tur til å blomstre




Mine rhododendron kommer i mai-juni måned, spørs hvor kaldt det har vært. Denne gangen begynte de å komme i begynnelsen av juni :) Passa veldig fint, siden syrinene minne hadde akkurat avblomstret i det rhododendron min begynte å blomstre :) Er en helt utrolig flott buske! Minner meg litt om hawaii-blomster. 
 
TIPS: Ta å klipp av hele klasen og putt i en liten bolle (eller klipp flere og legg i boller) Er veldig pent og dekorativt! 





lørdag 15. juni 2013

God helg!

 Her nytes sola på trappa! Heros har noen spesielle sitte-stillinger og dette er hvertfall en av dem.
Har aldri sett en hund sitte sånn på trappa før :) Virker som han nyter at sola endelig har kommet igjen! 


mandag 3. juni 2013

En smakebit av det nye bedet mitt

Bestemte meg for å ha et litt mer fargerik bed likevel. Er egentlig ikke så glad i rødt, rosa, gult og oransje, men er glad i mørkerøde planter! Så nå blir det en fargekombinasjon av det. Fått ordna litt, men er ikke ferdig! Skal ha gammel mosegrodd murstein rundt hele bedet som en kant og få ordnet litt mer planter og en skulptur til å ha på stubben. Tror dette kan bli bra! 


Takløk

Heuchera

Heuchera

Lupin

Heuchera

Akeleie