søndag 20. oktober 2013

Ivrig leken gris! Eller bare min staffordshire bullterrier...

...som høres ut som en!
Er det flere som har staff som høres sånn ut??? Veit de grynter og lager litt spesielle lyder, men har aldri vært borti sånn lyd på en hund før.. Ille morsomt å høre på da. Vi får oss alltid en god latter når Heros er så ivrig.Trykk på linken her, siden jeg ikke fikk opp video'n her :)

Video av Heros

søndag 13. oktober 2013

Ikke bare-bare med butikk

Hei alle sammen! 
Nå har det vært stille på meg i det siste, men det regner jeg med at noen forstår når man er gæren nok til å åpne egen butikk for seg selv.

Her har det kun vært full fokus på jobb og alt som er jobb-relatert. Er mye man skal gjøre og tenke på og når man ikke har vært igjennom alt dette før, så gjelder det å holde tunga rett i munn og gjøre dette riktig fra første stund! Vi har endelig begynt å komme oss inn i rutiner nå og Heros har skjønt at noen timer er matfar eller matmor borte... men det har gått klinkene bra! :) Tror han savner meg en del for han skal kun ligge med meg i sofan på kveldene, gjerne oppå meg slik at jeg ikke får gjort noe eller rørt på meg. Hehe. Veldig sjarmerende og hjerteknuser til matmor. 

Huset har stått noe stille, men fått gjort noe der også :) nærmer oss balkong og da blir det pynting med planter og interiør <3

Hagen er nærmest glemt... Skulle ha skammet meg. Hagen har fått herje litt som den har lyst til og nå har jeg gress som er ca 10 cm og noen skadedyr som jeg ikke skjønner hva er, siden de spiser hull i alle blader som er i bedda mine på skyggesiden. Bedet nærmest huset er nogenlunde urørt. Lammeørene mine som jeg plantet i våres har blitt ganske stor og håper at denne gangen klarer å overvintre. Lammeørene som jeg sådde, har også kommet seg til nogenlunde planter og håper at hellet er med de :) Skal dekke over beddene mine snart. Frosten skal komme til uka har jeg hørt. Clematisene mine og heuchera'ne mine lever også flott ennå. Bladliljene/hosta'n har gulnet og passiflora og oliven har blitt sendt inn for overvintring. Neste år skal jeg skjerpe meg og prøve å ha en praktfull hage igjen :) Jeg har også plukket masse valmue- og erteblomstfrø så jeg kan plante til neste år igjen! :) Erteblomstene mine har blitt så fine og blomstrer ennå!! :)

Jeg skal også sette av noe mer tid å blogge litt. Skal hvertfall prøve å få blogget 1 gang i uka da :)