søndag 30. mars 2014

Mine helleborus 'mars




Selv om ikke så mye annet i hagen min som har overvinteret blomstrer, så er helleborusen min på vei til å blomstre. Den andre vakre helleborusen min er en flott helleborus hybrid. -HELLEBORUS ORIENTALIS DOUBLE ELLEN MIX. Superflott med sine fylte blomster. Denne kjøpte jeg på jobben ;)

søndag 23. mars 2014

Såtid for erteblomster'¹⁴

Om noen av dere husker så kjøpte jeg erteblomstfrø på raravaxter.com ifjor. Blomstene fikk frø igjen, så tok vare på noen til å så tiår. Så nå har de begynt å spire og har kjøpt en ny sort. Nimbus heter denne og er lys med mørke kanter. Spent på denne :) Så nå har jeg sortene 'nimbus', 'Windsor' og 'melody violet' Tror dette blir en flott farge blanding <3

Heros i vårværet

Heros på fotoshoot i skogen med matmor, men det var mer fristene å leke med 'pinne' som da er en nærmere stokk enn pinne ;) super fornøyd. Er veldig glad i kamera mitt :) Føler Heros skjønner veldig godt når vi skal ta bilder av han. For han står ekstra pent og stille :)

lørdag 1. mars 2014

Første tur med Rocky i Rolvsøymarka

Heros har fått hilsa på flotte bokseren Rocky på 11 mnd. Siden begge er unge mannfolk, ble det dessverre litt krasj. Siden de ikke veit hva som er hva ennå, men de fant ut av det og kunne gå fritt sammen etterpå. Heros er herved helt utslitt. Så nå kan jeg beise gangen med god samvittighet! Rolvsøymarka var et helt herlig tur terreng for de som liker å gå litt langt og spennendes løyper! Absolutt til å anbefales!