tirsdag 27. november 2012

Skogtur i Halden (rødmølle)

Heros og jeg dro til Halden for å hilse på søster Ruby og Blenda :) Var veldig koslig! Blei en lang tur til 'røde mølle', så videre oppover skauen. Heros har blitt like høy som Ruby og Blenda nå, sist gang så var han ikke det :P Så masse lek, kos og godis blei det på turen til Halden. Heros var helt utslitt når vi kjørte hjem og kom hjem :) 




















Et stykk sliten hund :)

mandag 26. november 2012

2000 sidevisninger

Helt utrolig syns jeg, men nå har jeg over 2000 sidevisninger. Det syns jeg er utrolig koslig :)
Så morsomt at det er så mange som har vært inne å tittet innom :) Gleder meg til å legge ut mer innlegg :)

Håper dere får en flott mandag :)

Stor klem

lørdag 24. november 2012

Ut på tur

Heros og jeg var ute å gikk til Borregaard 'parken' idag. Så utrolig koslig å gå fritt rundt uten å tenke på alle andre :) Imorgen blir det skogtur med Ruby og venninna mi :) Gleder meg masse! :D










torsdag 22. november 2012

Middagsbesøk hos svigers

 Vi var en tur å spiste middag hos svigers og Bullet, dems søte jack russel terrier med oppreiste ører ;) Veldig søt hund og er veldig glad for å fått en bestekompis :) Han er ikke så vant til andre hunder, så er veldig bra for både Heros og Bullet :) Så etter en lang tur, så blei det middag på de også :) Spiste pent ved siden av hveradre også :) Heros var veldig trøtt når vi skulle dra hjem da x) Sov helt fram til vi skulle legge oss ;)






mandag 19. november 2012

Koshelg med Heros

 


Denne helga har jeg kosa meg med sofagrisen Heros ^^. Utrolig deilig å ha en hund som er glad i å sove ;)

Er så glad i han blitt! :D





søndag 18. november 2012

Ullkrans

Kjøpte meg en rull med ull på jobben min, så jeg har brukt den til litt av hvert, men nå kom jeg på en idè at jeg kunne lage en krans ut av ulla :D Det blei faktisk ikke så gærent :) Så skal lage noen ullkuler av resten av ulla :) Heros syns kransen var veldig fin ;) Han hadde lyst til å spise den opp.




torsdag 15. november 2012

venter på lillebror

Heros og jeg skulle hente lillebror på skolen på mandagen, så da blei det litt bilder i ventetiden. Blei så mye fine bilder når det var sol :) Men ønsker meg fortsatt canon eos 600 :P Den tar bare helt sinnsyke fine bilder!
Håper man får noe slikt til jul (a) hihi ;)







tirsdag 13. november 2012

En tirdag på jobb




Heros blei med meg til jobb idag. Lille maskoten våres som liker boksen sin under bordet ;) hihi.

Blei nok en lang dag for han idag, siden vi gikk en litt lang tur i Kulås parken etter vi var ferdig på jobb. Når han kom hjem så sovnet han i sofan gitt :P