onsdag 23. januar 2013

Ut på tur med ny sele

 Søndag var det utrolig flott og kald dag :) Vi tok oss en tur ut for å se om selen som vi hadde kjøpt til Heros passet. Litt stor, men det gjorde ingenting. Han skal jo vokse litt mer rundt brystkassa! :) 

Heros syns det var veldig gøy å fange pinne vi kastet til han. Han syns den smakte veldig godt, men måtte jobbe littegrann for det ;) hihi.

Trær ser så flotte ut i sola i den kalde vinterperioden.

Ha en flott dag videre :)
Klem























torsdag 17. januar 2013

vakker Magnolia

Kjøpte meg en magnoliagren fra jobben, den har blitt så fin! Kommet med blomster og det er jo så pent å ta bilde av :) Så har prøvd meg litt på litt fotografi ;) Så håper dere syns det er til noe inspirasjon. Magnolia er veldig pent å ha inne. Det lyser opp litt av den kalde vinterdagene og får oss til å tenke på vår.

Du får kjøpt det på Kastanjen Blomster iallefall til en god pris :)
hihi. 






tirsdag 15. januar 2013

søte juleroser

Julerose er så vakkert å ta bilde av!! 
Tok noen vakre bilder med det nye kamera mitt ^^.
Fikk med meg noen til jul se, helt lekre!

De svarte julerosene mine på trappa lever ennå, selv i det merkelige vinterværet!
hihi ^^. Ønsker dere en flott uke, selv med masse kulde som er spådd framover igjen! :/

  
 
 



torsdag 10. januar 2013

Skissegrunnlag til søknad

 Skal skisse på tilbygget for å få opp balkong og hunn, slik at vi får inn balkongdør og får høynet taket i gangen. Så håper det blir så jeg kan sende ut søknad til kommunen for å få det godkjent :)

Er ikke bare bare å bygge ting selv på huset sitt, skal søkes til både kommunen og naboene. Så krysse fingrer på at det blir godkjent :D




tirsdag 8. januar 2013

Ceder/seder


 Cedrus

Fikk et vakkert cedertre av jobben min til julegave! :) 

Ceder er i furu-familien og er veldig ofte brukt i her i Norge som 'juletre'. Den blir solgt med rot, så man setter den gjerne i en rustik potte/sekk og pynter sart med julepynt. Jeg derimot syns den er fin til pynt sånn som den er! Den skal stå ute hjemme hos meg når jeg har fått ordnet litt i hagen igjen.  

Om man er heldig med været, kan de plantes ute. Kan også oppbevares i potte, hvertfall fram til høsten kommer igjen, så kan man jo ha den overvinterenes inne igjen :) Så har man pynt for jula igjen ^^. Jeg må jo innrømme at både jeg og samboer liker det klassiske disney-juletreet som juletre, så jeg føler ikke helt for å avbryte den tradisjonen :) men er fint å ha med i julepyntinga hjemme hos oss da! :) 

De kommer opprinnlig fra Himalaya og Middelhavs-området.
Ceder bruker lang tid å vokse, og er ikke sikkert den klarer seg så mange år i Norges klima, men har god glede av den så lenge den varer!  

mandag 7. januar 2013

Heros 7 mnd

Selvom det er noen dager siden Heros blei 7 mnd, så må jeg jo legge ut noen skrytebilder likevel :) 
Nå er vi endelig i gang med de vanlige hverdags ukene igjen, dermed er det lettere for meg å blogge igjen ^^. Blir deilig å komme igang igjen og takk til de som ennå leser ^^

Heros har begynt å bli større :) Hodet har vokst litt og fått noe mer trekk, Brytkasse har bredt seg ut og blitt noe høyere :) Veier hele 12 kg nå! Blir en stor plugg detta tror jeg ;) Vi koser oss masse i Kulås-parken og Borregaard-parken :)






I full spang på kommando :)
 


'What do I see?'