søndag 31. mars 2013

Fortsatt en riktig god påske!



Påsken er snart over, men ville bare også fått sagt en liten påskehilsen her inne :) Påsken for meg er en utrolig fin tid for å være med venner og samle seg med familien, nyte den flotte vår-sola og ta en liten pust i bakken fra jobb og plikter. Jeg er egentlig veldig takknemlig for disse helligdagene vi har i påsken. Vi rekker å tenke på litt andre enn bare oss selv, også på en person som gjorde mye mer for mennskeheten engang. Grunnen for at vi har helligdager i dette kristne land. Selvom kanskje ikke alle kristne er på gudtjenester, så vil jeg nok si at de fleste av oss prøver å være snille og kjære mot sine neste og nærmeste i påsken. Jeg bruker alltid å ha gode minner fra påsketider iallefall :)

Så ta vare på hverandre og nyt tiden sammen!

Fortsatt god påske! :)


Bilde er en vakker gul ranunkel plante jeg har tatt med meg hjem for påsken. Blomster kun en kort stund, men veldig dekorative når de først er i blomst! :)

mandag 25. mars 2013

Lekestund


 

Heros har noen ganger veldig trang for å leke og da bruker vi å få oss et smil rundt munn. Han ser veldig morsom ut der han ligger å spreller etter leka si!


torsdag 14. mars 2013

Vårfat

Pyntet fatet mitt med nye kubbelys som er helt fantastiske! De fåes ikke så mange steder. Kan kjøpes på jobben min på Kastanjen blomster da ;) Belgiske håndlaga lys, som brenner utrolig lenge og drypper ikke! :) Fargene er også artige! Skifter smått farge i forskjellige lys og fargesettinger :) Helt skjønne! Fått med meg en echiveria hjem også. Disse tar jeg av nesten all jord for å få planten så lavt ned som mulig. Siden dette er en sukkulent, så trenger de nesten ikke vann! Jeg vanner de kun når jeg kjenner at blader er myke, da bruker jeg en dusjeflaske for å spraye lett over :) 




Vakre Heros som står modell igjen ;)


onsdag 13. mars 2013

Nå er det frø såing!




Nå har jeg prøvd meg på å så 'Black peony' ! Dette er en valmue som egentlig skal direkte-sås i mai, men var så skeptisk på om de ville komme opp, så jeg plantet de i krukke til å begynne med, så får vi se om du dukker opp i krukka ;) Helt utrolig vakker plante! Så er det slik at når valmuen er avblomstret, så er det dannet en frøkapsel som man kan ta ut frøene og så pånytt! Dette er en blomst jeg kommer til å ha glede av... om jeg klarer å få den til å spire...

lørdag 9. mars 2013

Helg og sorte tulipaner er på plass!

 Ønsker alle en god helg! :) Koser meg masse med nye blomster på bordet. Elsker svarte tulipaner! :D Blei en flott og fyldig bukett med olivengrener som fyll ;) Selvom 'queen of the night' er noe mer eksklusivt enn vanlig tulipaner, så er det absolutt verdt det <3 Gleder meg masse til å se om de sorte tulipanene mine jeg puttet i jorda i høst 'popper' opp til våren her :)




fredag 8. mars 2013

Gratulerer med kvinne dagen!

Hjerte fra Kastanjen blomster!
Da var det kvinnedagen igjen. Jeg vil herved gratulere alle kvinnene med en flott frihetsdag. Har hatt noen kunder innom butikken som har vært å handlet en flott bukett til sin kvinne :) Alltid koslig å sette pris på oss kvinner noen dager. Husk også at det er lov å være feminin og 'svak' ennå ;) Vi trenger ikke være like sterke som våre menn. Noe må jo de få lov å gjøre også ;) Hehe. Kos dere idag! 

torsdag 7. mars 2013

Nå er det vår!


Nå har den første blomsten kommet på passionsblomsten min! Varmer godt i blomsterhjertet mitt ^^. Føler det begynner å bli vår nå. Blir godt å begynne å komme igang ute og begynne å så frø :) Vi har fått godkjenning av ny parkering, så det blir deilig å få iorden seinere! Må vente til fosten er borte i bakken. Er fortsatt litt satt ut at passionsblomsten min har klart seg over vinteren, den har mistet en del blader, men har gitt den gjødsel når jeg har vannet den i det siste og det har hjelpt! Kommet med mye nytt grønt og nå med blomst! :)