tirsdag 20. august 2013

Modne opal-plommer


Endelig har naturen gått sin gang og kommet med modne plommer
på plommetreet vårt! Er så utrolig flott farge på Opal-plommene.
Ble ikke en stor samling i år, men blei da noen flotte og gode
plommer! Opal har en søt og rund smak. Kan være noe syrlig
i smaken også. Jeg syns denne plomme sorten er veldig god.
Ta ut steinen og lag deg en skål med plommer og vanlilje saus.
Mmmm <3

fredag 16. august 2013

Dogtag for my dog

Endelig kom dogtagen jeg bestilte fra Armytags.no! Det tok sin tid, men ble veldig bra og ikke ble det så dyrt heller :-) Kan skrive hva man vil på det.

Heros har noen ganger klart å komme seg ut av hagen vår og hatt en koselig luftetur med seg selv. Vi er ikke flink å gå med halsbånd når han er inne. Så da fant vi ut at dogtag med kun adresse og tlf på, så ble det ikke noe navn på tagen siden jeg syns det er skummelt at folk som finner heros, kan vite navnet hans. Om det er sånn at det er noe slemme folk som finner han, så kan de påstå at det er hunden dems, siden de veit navnet på hunden. Selv om det er usannsynlig, så syns jeg det er lurt å være sikker:-) Heros ble kjekk i det nye halsbåndet sitt ihvertfall!;-)

søndag 11. august 2013

Hvite passiflora'n-13

Det tok litt tid denne våren og sommer'n før passiflora'n min vokste seg mer kraftig og ville komme med sine vakre hvite blomster igjen. Endelig er de her og jeg kan nyte disse vakre blomstene som kun blomster et døgn. Gjelder å være flink med å gi godt med vann og noe gjødsel.
Husk å ta passiflora'n din inn før frosten og ta den ut når frostfare og varme dagene kommer til våren igjen. Da vil du ha en flott plante i mange år!

søndag 4. august 2013

Erteblomstene mine '13




 Klarte å få til litt erteblomster første gang jeg har prøvd det. Handlet inn på raravaxter.com ifjor som dere kan se i bloggarkivet. Øverste bildene er erteblomsten (lathyrus odoratur) 'Melody Violet' og de nederste er sorten 'Windsor'. Eneste er at jeg ble noe skuffet av 'Windsor' som sto skulle være veldig mørk, så får jeg mer følelse at den er mørkerød og ikke rødsvart...men veldig vakker!<3



lørdag 3. august 2013

Helgens pynting

Erteblomstene jeg sådde i vår. Har gikk meg masse blomster nå! Stilkene har strekt seg og blitt veldig store. Så nå tok jeg meg friheten av å ta inn noen stilker med blomster :) Lukter så utrolig godt av erteblomster, så håper de fyller stua med godlukt <3

Dette er sorten 'windsor'

God helg!