søndag 17. august 2014

Utstillings resultat på Bjerkebanen 17 august '14

Med nr 2304 som utstillernummer dro vi til Oslo tidlig.
Det regna masse her hjemme, men tenkte kanskje
det ga seg. Det var opphold hvertfall når vi kom.
Samboer ble heldigvis med oss og vi fikk
selskap av snille venneparet vårt som har Bea
(en staffevenninne av Heros) også fikk vi
møtt halvbroren til Heros som er fra faren
sin side! Så flink å søt da <3 Heros var heldigvis
veldig rolig og brydde seg ikke særlig om de
andre staffene og var kun nysserig. Blir ille
stolt når han er flink sosialt :D
Slitsomt å vente i regnet altså. Små drypper og
helt greit å stå under paraply med matmor
 Oppstilling for åpen klasse(oss i midten) Begynte
å regne selvfølgelig. Heros er jo ikke glad i regn,
så han mistet helt fokus og lys
 Heros sin tur å bli dømt. Heldigvis regnet det ikke 
like mye, så han klarte å holde seg i ganske fokus
 Dommer Charlott Sandberg i bedømmelse.
 En veldig grundig sjekk. Heros satt seg ikke ned
like mye denne gangen, men han gjorde det engang
når de begynte å komme mot han.

 Runde i ringen. Gikk superfint denne gangen! :)

 Her syntes jeg Heros holdt godt fokus, men fikk jo
lov å stå under telttak xD
 Heros fikk Exellent (rød sløyfe) Det betyr at han
utmerket i kvalitetsklasse. Dermed kom han i
finalen, men fikk dessverre ingen plassering.
Men var 8 hunder av 17 som fikk rød sløyfe. Så
syns ikke vi gjorde en dum jobb likevel! :) Etter 
bare 2.gang i ringen.
 Heros lei å stå i regnværet... :P Ser han er furt vett!
 Endelig belønningen for Heros.. Dentastick!

Heros (ultimate warrior wizard bull) i Excellent-sløyfa si <3

Dommerens kommentarer: 

En hanne av den mindre størrelsen.
Skallen har bra dybde og bredde.
Lang i sitt neseparti. Kunne ha mørkere øyne.
Nette velplasserte ører.
Bra bredde og dybde i bryst. Passende benstilling.
Velmusklert bakpart. Bra pels. Sunne bevegelser.


Chiller'n resten av søndagen! Ha en flott uke ;)

lørdag 16. august 2014

Dagen før utstilling på Bjerke travbane


Dagen før den 'store' dagen! 74 staffer påmeldte på bjerkebanen på søndag. Skal møte opp kl 9! Kjenner man er en smuuule nervøs. Idag slapper vi av. Heros har fått en lang dusj og en sjekk på at negler, tenner og ører er fine :) Skal trene littegrann til idag, men føler det skal gå bedre denne gangen! Trent masse på å stå pent og gå i bånd. Så blir spennende åssen det går imorgen :)

Ha en god helg <3 

lørdag 12. juli 2014

Svømt på Dusa-vikene

Vi trodde at Heros ikke ville være med å svømme, siden han ifjor kun ville være på grunna og ha bena planta til bakken. Virket lissom redd for å ikke ha bakkekontakt, men han ble jo ut i vannet. Så siden det var flott vær og varmt, så tok vi oss ut på Dusa. Et badested vi ikke hadde hørt om før. Var veldig fint der! Heros og jeg sprang ut i vannet, heros var kjempe fornøyd og sprang etter meg når jeg var utti. Samboer fant en ganske fin pinne som han tenkte å se om heros ville løpe etter, eller svømme etter da ;) etter å lekt på fjella og kasta litt uttpå grunna, så kasta han den langt ut i vannet. Jeg ble super paff! Hunden svømte å henta pinnen! Ikke bare engang, men flere ganger! :D hurra! Super trening for heros da, nå kan vi kose oss alle sammen ute på stranda. Etter en rask spyling og tørke, så er heros i farta igjen med å fange halen sin ser dere ;) god helg!

lørdag 21. juni 2014

Hagens skjulte skatter til st.hans

Etter 12 timers arbeidsdag, ble det min tur å slappe av på st.hans kvelden <3 Blitt så glad i hagen min. Har dukket opp mye fint her etterhvert. Så overtroisk som jeg er, så ble det hårpynt laget av lammeøre, hjertestrå, engelsk hagerose, stormhatt, løytnantshjerte, revebjelle og forglemmegei. Så blir det å legge det under puta i natt ;) Riktig god feiring av st.hans!

søndag 8. juni 2014

Endelig blomstrer lammeøre!

Mine stachys byzantina-lammeøre har kommet med blomster første gang! Lammeøre blomster ikke første året du planter de ut, men året etter grunnet de danner seg rotsystem første året.
Er virkelig vakker plante!


Nederste bilde er en annen sort av lammeøre jeg plantet som frø ifjor, så denne vil ikke komme med blomst før neste år :)

søndag 18. mai 2014

17 mai helg

Håper alle hadde en flott feiring igår. Et lite bilde fra oss igår. Heros midt i en gjest, men ble ikke så mange bilder fra igår. Vi kosa oss masse hvertfall :) god mat, is fra frøken holms, belgisk vaffel fra mat torget i gågata og god grill mat :) ha en god søndag!

mandag 21. april 2014

Påskeuken'14

Siste dag i påsken og her har vi endelig fått balkong! :D ikke helt ferdig, men gulvet er på plass. Heros og jeg har kosa oss masse og gleder oss til gjerdet kommer på å skjermer litt mer :)

Nå som temperaturen har steget, så har humlene våknet til liv. I hagen har jeg stemor, perleblomst , helleborus og forglemmegei i blomst for humla. Koselig at de kommer innom for mat :) syrinene mine har kommet med blomster skudd, så blir nok blomster til 17 mai tror jeg ;)

Heros og jeg har vært hos dyrlegen for å sjekke hoftene hans. Røntgen svaret kommer om 4 uker, men da er 1 av 3 ting gjort for å sjekke om han kan brukes til avl. Blir spennende! Heros og jeg har begynt å jogge igjen og enda godt det. For det trengtes hos min side hvert fall også blir det bedre kondis på begge to :P

Håper alle andre har hatt en like god påske! :)

søndag 30. mars 2014

Mine helleborus 'mars




Selv om ikke så mye annet i hagen min som har overvinteret blomstrer, så er helleborusen min på vei til å blomstre. Den andre vakre helleborusen min er en flott helleborus hybrid. -HELLEBORUS ORIENTALIS DOUBLE ELLEN MIX. Superflott med sine fylte blomster. Denne kjøpte jeg på jobben ;)

søndag 23. mars 2014

Såtid for erteblomster'¹⁴

Om noen av dere husker så kjøpte jeg erteblomstfrø på raravaxter.com ifjor. Blomstene fikk frø igjen, så tok vare på noen til å så tiår. Så nå har de begynt å spire og har kjøpt en ny sort. Nimbus heter denne og er lys med mørke kanter. Spent på denne :) Så nå har jeg sortene 'nimbus', 'Windsor' og 'melody violet' Tror dette blir en flott farge blanding <3

Heros i vårværet

Heros på fotoshoot i skogen med matmor, men det var mer fristene å leke med 'pinne' som da er en nærmere stokk enn pinne ;) super fornøyd. Er veldig glad i kamera mitt :) Føler Heros skjønner veldig godt når vi skal ta bilder av han. For han står ekstra pent og stille :)

lørdag 1. mars 2014

Første tur med Rocky i Rolvsøymarka

Heros har fått hilsa på flotte bokseren Rocky på 11 mnd. Siden begge er unge mannfolk, ble det dessverre litt krasj. Siden de ikke veit hva som er hva ennå, men de fant ut av det og kunne gå fritt sammen etterpå. Heros er herved helt utslitt. Så nå kan jeg beise gangen med god samvittighet! Rolvsøymarka var et helt herlig tur terreng for de som liker å gå litt langt og spennendes løyper! Absolutt til å anbefales!

onsdag 5. februar 2014

Heros og jeg er trøtt om dagen...

 SLÆKKE VI SE ;) Vinter syns jeg snart kan bli ferdig. Heros og jeg ønsker å ha mer soool! :)

onsdag 22. januar 2014

Vakker islykt i januarmørket

I butikken tok jeg inn islyktformer. Disse måtte testes! Dette gikk kjempelett. Var bare helle i vann, sette i pynt om man ville ha det. La den fryse (ca et døgn) så snu formen i vasken. helle kaldt vann i formen, så gikk formen superlett av. Vips, så hadde man vakker islykt! Supergøy ogsuper vakkert! Hagen min ble så fin med lykter som lyste opp inngangen til døra ^^. Islyktformene ble da altså kjøpt på Eucalyptus i sarpsborg :) Kjøp en du også da vel! ;)





fredag 10. januar 2014

Hagen min anno januar 2014!

En liten stund siden jeg blogget igjen jaaa... Godt nytt år da folkens! :) Jeg har endelig fått mitt nye macro-linse til bursdagen min, så da ble det en tur ut i hagen å prøve ut mitt sigma 70mm til Canon :) Veldig fornøyd!!! Har brukt manuell fokus..

 Eva Solo-fuglemater'ne mine. Er så glad i dem <3

 Her titter perleblomstene/muscarri'n min opp! Skal putte litt løv over, så den ikke får sjokk når kulda setter inn igjen :) Bilde under er av jordbær-plantene mine, som fortsatt er grønne og fine! :)

 Helleborus. Ingen blomst ennå da...



 Heucera <3 Like nydelig farge ennå! Snøbæra mine er også like pene!!!